shopping_cart
Apple TV HD

Apple TV HD

Apple TV HD skapar en upplevelse som når varenda sinne. Möjligheterna är oändliga med Apple TV HD.
Apple TV HD

Den nya standarden.

Fantastiskt innehåll förtjänar otroliga streaming-möjligheter. Med den nya standarden som sätts av Apple TV HD är möjligheterna oändliga.

Full kontroll.

Den smarta Siri kontrollen hjälper er maximera användningen av Apple TV HD, men Apple TV HD kan också kontrolleras direkt med hjälp av en iOS enhet.

Färg och detalj.

Apple TV HD visar allt innehåll i fantastisk detalj, med rika färger, subtila nyanser och en visuell skarp finish.


Tar skärmen in i framtiden.

Med Apple TV HD är allt sammanlänkat. Upplev en genuint kraftfull upplevelse.

Processorkraft.

Apple TV HD innehåller ett chip med 64-bitars arkitektur och kopplar upp sig mot världen med smarta ingångar och trådlösa kopplingar som ser till att inget försvinner i överföringsprocessen.

Siri Remote.

Accelerometer och gyro med tre axlar är inget man förväntar sig från en vanlig fjärrkontroll. Siri Remote är inte en vanlig fjärrkontroll. Den innehåller ett kraftfullt uppladdningsbart batteri, trådlös bluetooth och en touch-yta som gör användarupplevelsen riktigt behaglig.

Ingår alltid.

När man köper en Apple TV HD får man ett paket med det essentiella man behöver för att komma igång. Förutom Apple TV får man också en Siri Remote, en laddningssladd, en lightning-kabel och all dokumentation man behöver.

Bättre bild.

HD ger skarpare bild. Det ger klarare, mer realistiska färger och större detaljrikedom. Allt från er senaste reklamfilm till de mest detaljerade illustrationerna känns mer levande än någonsin.