iPad 10.2"

iPad 10.2"

Som en dator. Men ändå helt annorlunda.

  • Få jobbet gjort

    Med iPad är fokus på att få jobbet gjort. iPad underlättar ens arbete och möjliggör ens talang.

  • Kraften från fusion

    A10 Fusion-chippet tillsammans med den fantastiska skärmen gör iPad till ett verktyg som är riktigt användbart.

  • Smart hyra

    iPad erbjuds i ett smart leasingkoncept. Med färre risker, lägre kostnader och flera fördelar.

error_outline

Priser visas exklusive moms.

iPad 10,2'', 128 GB, Wifi, Guld

error_outline

Priser visas exklusive moms.

Tillägg

MDM (iPad)

SEK 29/månad

AppleCare+ (iPad)

SEK 31/månad

Får jobbet gjort.

iPad har fokus på kreativitet, produktivitet och effektivitet. Med kraften från iPad kan ni få ert företag att blomstra.

Låt kreativiteten flöda

Både kreatörer och de som arbetar kreativt kan arbeta smidigt med iPad 10.2". Den låter er uttrycka era kreativa idéer på otroligt många sätt. Med redigeringsmjukvara, hög kvalitet på bilder och pixel-perfektion i rörelser blir kreativt arbete på iPad smidigt.

Skarpare för alla

Teknik är som kraftfullast när fler människor kan använda den. Retinaskärmen ger iPad möjligheten att visa allt innehåll med riktigt hög kvalitet. iPad kommer också med tillgänglighetsfunktioner som hjälper de med syn-, hörsel-, inlärning- eller mobilitetsproblem.

Roligare arbetsdagar

Arbetet är sannolikt något som tar upp större delen av många människors vardag. iPad hjälper er göra mer med arbetsdagen. Med de fantastiska redskap och appar som funkar på iPad blir arbetet helt enkelt bättre. Genom iPad får ni dessutom tillgång till App Store som innehåller tusentals välbyggda appar för produktivitet.

Hyra - Det hållbara sättet

När ny hårdvara kommer till marknaden är det varken hållbart eller ekonomiskt att köpa dem kontant. Samtidigt är det viktigt att vara i framkant med marknadens lösningar för att hålla sin verksamhet på topp. När man istället hyr sina enheter från oss får man det bästa av två världar: Ett konkurrenskraftigt pris och ett hållbart sätt att ha hårdvara på. Hyr era enheter från oss idag!

För en grönare jord

iPad är en av alla Apples produkter som är med i kampen för en grönare jord. Varje enhet man har påverkar klimatet men med produkter från Apple så får man veta exakt hur stor den påverkan är. För att göra vår planet en grönare plats erbjuder vi alternativ som inbyte och återvinning av alla era enheter. Hur mycket just denna iPad-modell påverkar klimatet går att läsa här.