shopping_cart
iPad 10.2"

iPad 10.2"

Som en dator. Men ändå helt annorlunda.
iPad 10.2"
One Device One Tree logo
One Device, One Tree
När du köper hårdvara från oss planterar vi ett träd. På så sätt blir ditt köp smartare och grönare. Läs mer

Få jobbet gjort.

Med iPad är fokus på att få jobbet gjort. iPad underlättar ens arbete och möjliggör ens talang.

Kraften från fusion.

A10 Fusion-chippet tillsammans med den fantastiska skärmen gör iPad till ett verktyg som är riktigt användbart.

Apple Pencil.

Använd Apple Pencil med iPad 10.2" för att på bästa möjliga sätt göra dina tankar till verklighet.


Får jobbet gjort.

iPad har fokus på kreativitet, produktivitet och effektivitet. Med kraften från iPad kan ni få ert företag att blomstra.

Låt kreativiteten flöda.

Både kreatörer och de som arbetar kreativt kan arbeta smidigt med iPad 10.2". Den låter er uttrycka era kreativa idéer på otroligt många sätt. Med redigeringsmjukvara, hög kvalitet på bilder och pixel-perfektion i rörelser blir kreativt arbete på iPad smidigt.

Skarpare för alla.

Teknik är som kraftfullast när fler människor kan använda den. Retinaskärmen ger iPad möjligheten att visa allt innehåll med riktigt hög kvalitet. iPad kommer också med tillgänglighetsfunktioner som hjälper de med syn-, hörsel-, inlärning- eller mobilitetsproblem.

Roligare arbetsdagar.

Arbetet är sannolikt något som tar upp större delen av många människors vardag. iPad hjälper er göra mer med arbetsdagen. Med de fantastiska redskap och appar som funkar på iPad blir arbetet helt enkelt bättre. Genom iPad får ni dessutom tillgång till App Store som innehåller tusentals välbyggda appar för produktivitet.

För en grönare jord.

iPad är en av alla Apples produkter som är med i kampen för en grönare jord. Varje enhet man har påverkar klimatet men med produkter från Apple så får man veta exakt hur stor den påverkan är. För att göra vår planet en grönare plats erbjuder vi alternativ som inbyte och återvinning av alla era enheter. Hur mycket just denna iPad-modell påverkar klimatet går att läsa här.

Den senaste hårdvaran genom leasing

Få tag på fabriksnya mobiler, surfplattor och telefoner till ett smart pris. När ni leasar hårdvara från oss så kan ni använda enheterna som om det vore era egna under leasingperioden. När perioden är slut skickas enheterna tillbaka till oss och vi ser till att de får nytt liv eller kan användas till i produktion av nya enheter. Bra för kassan, för produktivitet och för miljön.

Leasa iPad 10.2"
MDM (iPad)

MDM (iPad)

Att hantera flera enheter har aldrig varit enklare. Ni behöver bara trycka på start.

SEK 29

Månadsavgift

-

Engångskostnad