iPad Mini

iPad Mini

Nya iPad Mini kommer med fler anledningar till att den är så omtyckt. Den är en perfekt kombination av storlek, skärm och kraft.

  • Kompakt

    iPad Mini handlar helt om storlek och kraft. Med sitt A12-Bionic chip och Neural Engine ger den er mer.

  • Portabel

    Det är inte förvånande att iPad Mini är en av världens mest portabla enheter, den väger bara 300 gram och är 6,1 mm tunn.

  • Smart

    Vi erbjuder iPad Mini i ett smart hyrkoncept som sparar er pengar, tid och en massa arbete. Läs mer på längre ner på sidan.

error_outline

Priser visas exklusive moms.

iPad Mini, 256 GB, Wifi & 4G, Guld

error_outline

Priser visas exklusive moms.

Tillägg

MDM (iPad)

SEK 29/månad

AppleCare+ (iPad)

SEK 31/månad

Klockren prestanda

iPad Mini låter en tänka förbi alla gränser och utöver dens storlek. Upplev kraften — Upplev ren prestanda.

Perfekta pixlar

Med över 3 miljoner pixlar på en 7.9-tumsskärm kan man förvänta sig det bästa av iPad Mini. Detaljerna ser nästan levande ut och varje textbit är rakbladsskarp. Dessutom justeras vitbalansen automatiskt med hjälp av True Tone-tekonologin.

Produktivitetsappar

Med all sin kraft kan man enkelt köra appar som Adobe Photoshop CC, uppleva appar som använder AR och göra allt det produktiva arbete som man vill kunna göra. AppStore för iPad är full av redskap som gör arbetsdagen bättre.

Profssbilder

Båda kamerorna på iPad MIni låter en fånga levande foton och dramatiska videor. Kameran på baksidan har 8mp för alla de foton och videor man vill ta när man ser något,. Kameran på framsidan är en 7mp FaceTime HD-kamera för alla de videosamtal, selfies och inspelningar man vill göra.

För en grönare jord

iPad är en av alla Apples produkter som är med i kampen för en grönare jord. Varje enhet man har påverkar klimatet men med produkter från Apple så får man veta exakt hur stor den påverkan är. För att göra vår planet en grönare plats erbjuder vi alternativ som inbyte och återvinning av alla era enheter. Hur mycket just denna iPad-modell påverkar klimatet går att läsa här.

Hyra - Det hållbara sättet

När ny hårdvara kommer till marknaden är det varken hållbart eller ekonomiskt att köpa dem kontant. Samtidigt är det viktigt att vara i framkant med marknadens lösningar för att hålla sin verksamhet på topp. När man istället hyr sina enheter från oss får man det bästa av två världar: Ett konkurrenskraftigt pris och ett hållbart sätt att ha hårdvara på. Hyr era enheter från oss idag!

AppleCare+

AppleCare+ för iPad är en försäkring som ger er upp till två års teknisk expertsupport och hårdvaruskydd, inklusive skydd för upp till två fall av oavsiktliga skador mot en mindre självriskpremie. Försäkringen gäller från inköpsdatumet för era iPad. Ni får även tillgång till experthjälp 24/7 via chatt och telefon.

Mobile Device Management

Vi erbjuder alltid tjänsten Mobile Device Management (MDM) till de iPads vi säljer. MDM är en tjänst som innebär att de Appar ni köper från Smart kommer förinstallerade på era iPad vid leverans. Era iPad är även konfigurerade och redo att användas direkt när ni plockar upp dem ur förpackningen. Om något problem skulle uppstå kan vi hjälpa er på distans att återställa inställningar eller installera om Appar.