shopping_cart
iPad Mini

iPad Mini

Nya iPad Mini kommer med fler anledningar till att den är så omtyckt. Den är en perfekt kombination av storlek, skärm och kraft.
iPad Mini
One Device One Tree logo
One Device, One Tree
När du köper hårdvara från oss planterar vi ett träd. På så sätt blir ditt köp smartare och grönare. Läs mer

Kompakt.

iPad Mini handlar helt om storlek och kraft. Med sitt A12-Bionic chip och Neural Engine ger den er mer.

Portabel.

Det är inte förvånande att iPad Mini är en av världens mest portabla enheter, den väger bara 300 gram och är 6,1 mm tunn.

Pencil.

Apple Pencil träffar Mini. Tillsammans förvandlar de iPad Mini till ett anteckningsblock du kan ta med överallt.


Klockren prestanda.

iPad Mini låter en tänka förbi alla gränser och utöver dens storlek. Upplev kraften — Upplev ren prestanda.

Perfekta pixlar.

Med över 3 miljoner pixlar på en 7.9-tumsskärm kan man förvänta sig det bästa av iPad Mini. Detaljerna ser nästan levande ut och varje textbit är rakbladsskarp. Dessutom justeras vitbalansen automatiskt med hjälp av True Tone-tekonologin.

Produktivitetsappar.

Med all sin kraft kan man enkelt köra appar som Adobe Photoshop CC, uppleva appar som använder AR och göra allt det produktiva arbete som man vill kunna göra. AppStore för iPad är full av redskap som gör arbetsdagen bättre.

Proffsbilder.

Båda kamerorna på iPad MIni låter en fånga levande foton och dramatiska videor. Kameran på baksidan har 8mp för alla de foton och videor man vill ta när man ser något,. Kameran på framsidan är en 7mp FaceTime HD-kamera för alla de videosamtal, selfies och inspelningar man vill göra.

För en grönare jord.

iPad är en av alla Apples produkter som är med i kampen för en grönare jord. Varje enhet man har påverkar klimatet men med produkter från Apple så får man veta exakt hur stor den påverkan är. För att göra vår planet en grönare plats erbjuder vi alternativ som inbyte och återvinning av alla era enheter. Hur mycket just denna iPad-modell påverkar klimatet går att läsa här.

Den senaste hårdvaran genom leasing

Få tag på fabriksnya mobiler, surfplattor och telefoner till ett smart pris. När ni leasar hårdvara från oss så kan ni använda enheterna som om det vore era egna under leasingperioden. När perioden är slut skickas enheterna tillbaka till oss och vi ser till att de får nytt liv eller kan användas till i produktion av nya enheter. Bra för kassan, för produktivitet och för miljön.

Leasa iPad Mini
MDM (iPad)

MDM (iPad)

Att hantera flera enheter har aldrig varit enklare. Ni behöver bara trycka på start.

SEK 29

Månadsavgift

-

Engångskostnad