iPad Pro 12.9"

iPad Pro 12.9"

Allt är nytt. Allt är skärm. Allt är möjligt.

  • Magisk skiva glas

    Den heltäckande glasskärmen ger iPad Pro ett magiskt utseende och skapar en utomordentlig visuell upplevelse.

  • Kraftigare iPad finns inte

    Med sitt A12X Bionic-chipp är iPad Pro den mest kraftfulla iPad som någonsin skapats.

  • Smart hyra

    iPad hyrs ut genom ett smart koncept, efter 24 månader får man byta in sin iPad mot en helt ny.

error_outline

Priser visas exklusive moms.

iPad Pro 12,9'', 1 TB, Wifi & 4G, Rymdgrå

error_outline

Priser visas exklusive moms.

Tillägg

AppleCare+ (iPad Pro)

SEK 40/månad

MDM (iPad)

SEK 29/månad

Den största förändringen av iPad sedan iPad.

Säg hej till nya iPad Pro 12,9 tum. En kraftfullare iPad har aldrig funnits. Med iPad Pro 12,9 tum kommer ni att få en helt ny bild av vad iPad klarar av.

Byggd för multitasking

Sätt all kraft i arbete genom att köra multitasking med några enkla svep. Jobba med ett kreativt projekt, skicka e-mail till kollegor, sök efter inspiration på webben och ring ett samtal med FaceTime.

Två kameror av hög kvalitet

iPad Pro 12,9 tum har två högkvalitativa kameror med Smart HDR. En 12 MP-kamera för bland annat fantastiska bilder, video i 4K och dokumentskanning. Och en TrueDepth-kamera, perfekt för bilder i porträttläge.

Ny Liquid Retina-skärm

Den nya Liquid Retina-skärmen går från kant till kant. Verklighetstrogna färger och ProMotion-teknik ger en fantastisk visuell upplevelse och får allt att kännas kvickt och responsivt.

Face ID - säker identifiering

Face ID är skapat för säker upplåsning och fungerar både när man håller iPad i liggande och stående läge. Det är världens säkraste ansiktsidentifiering på en surfplatta.

5 miljarder beräkningar per sekund

A12X Bionic är Apples smartaste, mest kraftfulla chip någonsin. Det är utrustat med Neural Engine, som utför fem miljarder beräkningar per sekund och möjliggör avancerad maskininlärning.

Hyra - Det hållbara sättet

När ny hårdvara kommer till marknaden är det varken hållbart eller ekonomiskt att köpa dem kontant. Samtidigt är det viktigt att vara i framkant med marknadens lösningar för att hålla sin verksamhet på topp. När man istället hyr sina enheter från oss får man det bästa av två världar: Ett konkurrenskraftigt pris och ett hållbart sätt att ha hårdvara på. Hyr era enheter från oss idag!

För en grönare jord

iPad är en av alla Apples produkter som är med i kampen för en grönare jord. Varje enhet man har påverkar klimatet men med produkter från Apple så får man veta exakt hur stor den påverkan är. För att göra vår planet en grönare plats erbjuder vi alternativ som inbyte och återvinning av alla era enheter. Hur mycket just denna iPad-modell påverkar klimatet går att läsa här.

Mobile Device Management

Vi erbjuder alltid tjänsten Mobile Device Management (MDM) till de iPad vi säljer. MDM är en tjänst som innebär att de Appar ni köper från Smart kommer förinstallerade på era iPad vid leverans. Era iPad är även konfigurerade och redo att användas direkt när ni plockar upp dem ur förpackningen. Om något problem skulle uppstå kan vi hjälpa er på distans att återställa inställningar eller installera om Appar.

AppleCare+

AppleCare+ för iPad är en försäkring som ger er upp till två års teknisk expertsupport och hårdvaruskydd, inklusive skydd för upp till två fall av oavsiktliga skador mot en mindre självriskpremie. Försäkringen gäller från inköpsdatumet för era iPad. Ni får även tillgång till experthjälp 24/7 via chatt och telefon.