shopping_cart
Kitcast

Kitcast

Digitala skyltar behöver inte vara svåra att hantera. Kitcast är lösningen som gör det enkelt, snabbt och riktigt snyggt.
Kitcast

Integrera

Ladda bara ner Kitcasts app till en smartphone eller tablet och följ instruktionerna för att enkelt ansluta till alla era enheter.

Hantera innehåll

Skapa engagerande innehåll med Kitcasts anpassningsbara mallar samt redigera eller schemalägg innehåll på era digitala skyltar.

Massdistribution

Oavsett antal skärmar, butiker och variationer i innehåll kan ni nå alla enheter från samma app samtidigt.


Kitcast gör det enkelt

Kitcast är gjort för att intuitivt skapa innehåll, hantera multipla skärmar och engagera de som ser innehållet.

Kreativt innehåll

Kitcasts instrumentpanel är designad för att man ska kunna skapa engagerande innehåll på ett ögonblick. Med tillgång till miljontals arkivbilder, hundratals teckensnitt, animeringar och streaming-funktioner är möjligheterna oändliga.

Engagera kunder

Visa upp ert Instagram- eller Twitter-feed, koppla upp er Google-kalender, live-streama nyheter och väderuppdateringar eller låt kunder bekanta sig med ert online-community. Kitcast har en mängd olika funktioner för engagerande innehåll.

Hantera allt på samma plats

Schemalägg och planera innehåll, komponera spellistor för musik och åtnjut obegränsat med digital lagringsplats för innehåll som ni inte använder just nu. Oavsett hur stor eller liten er verksamhet är kan ni vara säkra på att Kitcast aldrig blir svårt att hantera.

Inspirerande innehåll

Kitcast erbjuder mallar, förberedda designer och bra innehållstips när ni vill skapa innehåll. Det ska inte behöva ta dyra resurser och tid för att få till något stilrent och snyggt. Med Kitcast får ni till det på nolltid.

Teknisk infrastruktur

Kitcast är gjort för att teknisk infrastruktur ska vara enkelt. Allt innehåll kan kontrolleras från samma ställe utan att behöva vara i närheten av de skärmar det visas på. Ett smart sätt att minska arbetsbördan helt enkelt.