shopping_cart
Digital närvaro

Digital närvaro

Se till att varje potentiell kund vet var de hittar dig och när du har öppet, oavsett var de söker efter dig.
Digital närvaro

Onlinenärvaro

80% av konsumenter söker regelbundet på nätet efter produkter och tjänster. Med Digital Närvaro kan ni synas mer för potentiella kunder.

Sammankopplat

Digital Närvaro kopplar samman alla era sociala kanaler till en kontrollpanel. Panelen plockar upp alla meddelanden ni får och kan användas för att uppdatera alla kanaler.

Ni bestämmer

Med Digital Närvaro ser vi till att all er information är uppdaterad. Ni kan välja mellan att få allting hanterat av oss eller att ha kontrollen själva över varje inlägg.


En kraftfull kontrollplatform

Vill ni gå att hitta på alla plattformar? Har ni flera lokaler att hänvisa kunder till? Digital Närvaro är lösningen som klarar alla utmaningar.

Full kontroll - en plattform

Kontrollera er närvaro på alla stora medieplattformar på nätet. Det gör det enkelt att annonsera med hjälp av positionering, engagera kunder och hantera ert renommé på nätet. Allt med hjälp av en enda plattform.

Fler butiker - inga problem

Kunder ska självklart kunna hitta till er, lika bra oavsett vilken av era lokaler de söker. Digital Närvaro ser till att ni kan hantera varje enskild butik separat när det gäller plats och öppettider.

Integrerad i GPS

Många konsumenter använder sina GPS-tjänster för att hitta den butik de söker. Istället för att söka efter en adress så ser Digital Närvaro till att kunden bara behöver söka efter namnet på ert företag. På så sätt blir det både snabbare och enklare att hitta till ert företag.

Utnyttja möjligheterna till lokala annonser

När vi vet var konsumenterna söker efter ert företag, kan vi segmentera potentiella kunder i närområdet. Annonsering mot människor som söker efter verksamheter som liknar ert företag är ett fantastiskt sätt att maximera chanserna till nya kunder.

Kraft att göra mycket

Att manuellt hantera ett företags närvaro på nätet hade varit både tids- och resurskrävande. Vårt erbjudande för Digital Närvaro består av en kraftfull plattform som kan hantera all lokaliseringsdata och mer därtill. Plattformen för att registrera information är både kraftfull och användarvänlig.

Interagera med era kunder

Genom att samla ihop alla interaktioner era kunder har med era företagssidor i en enda inkorg kan ni enkelt besvara och interagera med era kunder. Ni kan svara och interagera med omdömen, kommentarer och andra former av feedback från flera sociala kanaler.