shopping_cart
Telness — Mobil

Telness — Mobil

Företagets telefoni blir inte enklare än så här.
Telness — Mobil

Ingen inlåsning

Telness har inga bindningstider, uppsägningsperioder eller komplexa kontrakt.

Enkelt och ärligt

Med fantastisk service, enkel prissättning och inga sura överraskningar är Telness riktigt bra för företag.

Digitalt

Med Telness kan man enkelt ändra antalet sim-kort, byta datamängd eller betalplan online.


Mobiloperatören företagare älskar

Telness har tagit bort allt ni inte gillar med er mobiloperatör och tänkt nytt. Inga dolda villkor, bindningstider eller långa telefonköer.

Bra nät

Vi vet hur viktigt det är att telefoni och internet i mobilen fungerar. Därför använder Telness samma nät som Telia, det mest heltäckande nätet i Sverige.

Nöjdhetsgaranti

Ni förtjänar att vara nöjda. Därför tog vi bort alla bindningstider, så att ni alltid är fri att välja det som är bäst för dig. Och med nöjdhetsgarantin kan ni vara säkra på att inte betala för något ni inte tycker om.

Mobilt BankID

Pappersavtal är historia, med Telness kan ni enkelt och säkert signera ändringar, nyregistreringar och i princip allt som kräver en underskrift med Mobilt BandID.

Datanivåer

Telness erbjuder flera nivåer av data för användarna och det går på några sekunder att byta emellan nivåerna. Dessutom kostar det inget extra att använda datan inom EU.

Telness växel

Förkortningar, onödiga funktioner och missade samtal är ute ur bilden. Istället har Telness en enkel och användbar växelfunktion som möjliggör ert företags professionella kundmöte och ser till att ni inte missar ett enda viktigt samtal.

Realtidsdata

Det går på några sekunder att logga in med Mobilt BankID hos Telness och ni får tillgång till användningsdata i realtid. Med den transparenta och intuitiva överblicken kan ni fatta smartare och snabbare beslut direkt.